ONZE VISIE

Vanaf het eerste contact gaat het om wat u als klant wilt. Daarom formeert Regiobouw direct een team van medewerkers, bij wie u alle ruimte krijgt om uw wensen op tafel te leggen. Samen bouwen we iets tastbaars, waar de gebruiker uiteindelijk met plezier gebruik van maakt. Daar doen we het samen voor!

U heeft niets aan verrassingen. Wij houden van duidelijkheid; een bouwteam samenstellen en goede afspraken maken. Of het nu gaat om bouwkundige details of prijsafspraken, voor Regiobouw geldt: afspraak is afspraak!

De werkwijze van Regiobouw is best uniek te noemen. Zo is in elk stadium van de bouw altijd een directielid betrokken. Hij zit letterlijk aan tafel en maakt deel uit van het bouwteam. Zodoende worden onverwachte zaken opgelost voordat ze een probleem worden. Dat vormt de meerwaarde van Regiobouw: we gaan anders met klanten om en zijn voortdurend probleemoplossend bezig.

Bouwen met BouwGarant keurmerk en VCA-certificering!

Ieder bedrijf wil graag opvallend aanwezig zijn in de markt; het aanbod aan bouwbedrijven is enorm; u bent wellicht bezig om de beste kandidaat voor uw bouwproject te selecteren.

Vanaf het eerste contact gaat het bij ons om wat u als klant wilt. U heeft niets aan verrassingen. Wij houden van duidelijkheid; een team van medewerkers samenstellen en goede afspraken maken. Of het nu gaat om bouwkundige details of prijsafspraken, voor Regiobouw geldt: afspraak is afspraak!

Regiobouw bouwt volgens de strenge BouwGarant-eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn er trots op dat op al onze bouwactiviteiten het BouwGarant keurmerk van toepassing is. Daar kunt u dus volledig op vertrouwen.

Daarnaast is Regiobouw volledig VCA-gecertificeerd. Want Regiobouw Haarlemmermeer doet al het mogelijke om een veilige werkomgeving te creeëren voor haar medewerkers en voor de omgeving waarin we bouwen. Strenge eisen gelden voor kleding, beveiligingsmiddelen, gereedschappen en transportmiddelen. Alleen op die wijze kunnen wij optimaal zorg dragen voor onze omgeving en het milieu.

Wij begrijpen goed dat wij onze woorden ook in daden zullen moeten omzetten. De werkwijze van Regiobouw is best uniek te noemen. Zo is in elk stadium van het proces altijd een directielid betrokken. Hij zit letterlijk aan tafel en maakt deel uit van het bouwteam. Zodoende worden onverwachte zaken opgelost voordat ze een probleem worden. Dat vormt de meerwaarde van Regiobouw: we gaan anders met klanten om en zijn voortdurend probleemoplossend bezig. Samen bouwen aan iets tastbaars, waar u als gebruiker uiteindelijk met plezier gebruik van maakt. Daar doen we het voor!

Wij zouden u graag (onder concurrerende omstandigheden òf zoals u wilt, in bouwteam-verband) een passende aanbieding ter beoordeling willen voorleggen voor de uitvoering van al uw bouwkundige werkzaamheden.

Neemt u vooral contact met ons op!